Zakończyłem gre ;P Wróce !!
Nick skarżącego: Alex_Capone John_Capone Pani z Yakuza.. I całe GS
Nick oskarżonego: PD i NG
Powód: Jest to prawie codzienne wbijanie na teren gangów... Dziś wbili na Grove street i zaczęli do nas strzelać.. Gdzie ich było liczmy 10 a w RL nas by było około 80... Po tym jak już zginęli.. Ponownie wrócili ale teraz z czołgiem i hunterem... Od kiedy policja i ng powinno wgraczać na teren gangów...
To jest zachowanie non-rp gdyż gangi nie lubią policji.. Mam tylko SS osób które były tam.. Czyli PD i NG.. Na SS widać nicki.. Jeśli kogoś tam nie było z tych nicków to proszę się podpisać ale nie kłamać...
Jeśli są, proszę zamieścić jeszcze do skargi dowód w postaci screenu, filmiku itp.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel … 81f25.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel … a1ba0.html
SS jeszcze doda Yuuki z Yakuza..
Jaką karę proponujesz?: Na początek aj dla każdego po 5 minut.. A jeśli jeszcze raz tak zrobią to warn.. bez możliwości zdjęcia..
Lider
hmmm... jeśli tak na prawde było to PD i NG zrobili DM na ss nie ma nic ciekawego ;/ ale poczekamy co na to powie PD i NG....
Zakończyłem gre ;P Wróce !!
Lider
poczekamy na wypowiedz PD i NG
Junior Admin
Ja bym się wypowiedział,ja z pd ale mnie wtedy nie było więc skarga nie tyczy się mnie choc jestem w pd
el Crack Total
Mnie tam nie było, ale żeby było sprawiedliwie wiem, że był tam Lee Han i z ng Max jakiś tam ale z Maxem nie jest pewne.
Użytkownik
Thank you, Captain Obvious!
Co się tyczy skargi - z własnego doświadczenia wiem, że Tommy Colder szczególnie przejawia chęc, by na każdą właściwie akcję brać od razu Huntera lub czołg... <sigh>
Lider
PD i NG macie sie dowiedzieć kto był na tej akcji.... bo narazie wychodzi na to że wogóle takiej akcji nie było ;/
Administrator
Na to wychodzi, że nikt z PD ani NG winny, nie ma odwagi COŚ napisać, więc nie wiem, jak się ta skarga zakończy, ale nie można jej tak bez końca wlec. Winni mają się obronić, albo zrobimy to po mojemu...
el Crack Total
a wiem tyle NAPEWNO byl tam Lee Han
Lider
Jeśli nie przyznają się winowajcy winę poniosą Liderzy frakcji.....
el Crack Total
jaaa... Jagby co to Sandra przyjmuje ja nie .... kurde za nic
Owszem. Nie boje się przyznać. Ja goniłem gościa bo miałem poscig. Akurat jechał na groove st. więc ja za nim jechałem a tam na gs jakas laska z ykz rozlowyla kolczatke. Ja w nia wjechałem. Nagle po którkiej rozmowie zaczeli do mnie nawalac z GS. Więc zaczełem uciakać i wzywałem posiłki. zabili mnie i byłem juz na komi. a co dalej inni robili to ja nie wiem ;/. I nie osądzać mnie za coś czego nie zrobiłem.
Administrator
Dalsze prowadzenie tej skargi nie ma sensu, więc zamykam temat