Użytkownik
Witam.W związku z tym,iż na naszych drogach powstaje co raz to więcej nielegalnych wyścigów chciałbym zrobić taki o to event.
http://www.youtube.com/watch?v=CihQ-3Pe4c8
Jak będzie to wyglądać
Każdy z uczestników będzie posiadał 1 samochód ( własny).Można będzie go stuningować.
W jednym dziale powstały by zapisy ( do 20 uczestników).Były by też grupy ( 4 osobowe )
Trasy,jakimy byśmy jeździli wybierał bym ja oraz Fenicio Moreno ( Jak by chciał)
Za 1 miejsce wygrana w wysokości 1 miliona za 2 500 tysięcy a za 3 250 tysięcy
2 rzecz....
Nie chciałbym na tym evencie non-rpru np. Jedzie koleś rozpędzony do 200,walnie w mur i jedzie dalej...O nie.Dlatego w związku z tym chciałbym,aby byli również wyznaczeni sędziowie ( uczciwi) i patrzyli jadąc z kierowcą
Jeżeli spodoba wam się to,bardzo mnie to ucieszy
Użytkownik
Pomysł dobry, rozpiska również... jak najbardziej za. I mogę poszukać dobrych tras.
(Dla ułatwienia zamieszczajmy mapę z zaznaczoną trasą - pokazywanie tego w grze jest trochę zbyt czasochłonne...)
Generał NG
Ja mógłbym wystąpić w roli sędziego xD. Jeśli oczywiście będę mógł wtedy być na serwie xD
Użytkownik
Spoko.Zrobię specjalny temat o tym i o zapisach jeżeli głównie administracja się zgodzi
Lider
Użytkownik
Jak najbardziej za! Tylko nie jestem pewna czy warto wam startować ;** skoro ja jadę nie macie poco xDDD
(taki żarcik <- dla nie kumatych XD) Świetny pomysł oby takich więcej.
Junior Admin
a kase kto daje ?