Użytkownik
Nick skarżącego: Hiroshi_Tanaka
Nick oskarżonego: NG
Powód: Otoz ja sie przebieralem za rozne postacie ale z kad Swat i NG o tym wiedzia O_o... i jeszcze chce powiedziec ze byl poscig za mna to Max (Lider NG) wzial Huntera i we mnie nawalał. (Dostałęm wtedy crasha).
Jeśli są, proszę zamieścić jeszcze do skargi dowód w postaci screenu, filmiku itp..
Jaką karę proponujesz?: Usunięcie NG albo niech gra jakos bardziej RP, a nie nawala w Cywili (nie wie ze ja YKZ) z huntera.
Junior Admin
a pisałes /ja ze sie przebierasz ? NG OPANUJCIE SIE!!!!
Użytkownik
Tak, a pozatem jakby ktos pytal z kad mam stroj NG.
To tez mi problem podkraść się.
A i się przebieralem tez za PD i SWAT <-- Pracowalem tam...
Zbanowany
Robiłeś non-rp przebierałęs się bez /ja a pozatym widziałem twoją twarz ;] i nie użyłem odrazu huntera poleciałem do LV wtedy za tobą 1 słowem udawałes że jestes kolejno z NG PD SWAT i przekroczyleś 2 granice 0.o pozatym potwornie non-rpisz ja stoje obok granicy a ty sruuu motorem we mnie (lol)
Generał NG
A zresztą sam się o to prosiłeś. My tutaj wyjaśniamy sprawę posiadania nielegalnych materiałów przez dostawcę towarów, a ty stoisz obok na motorze i "gońcie mnie, mam wanted lvl" my do ciebie na /b "odjedź i nie przeszkadzaj" a ty nie reagujesz. Jak się sprawa skończyła niewiem bo musiałem się zająć tym dostawcą.
Użytkownik
Wcale tak nie było hahaha.
Otóż pytałem się was czy mam Wanted level. Mowiliscie ze nie mam ale mialem bo mi Max dał 2.
Potem nie pamietam co bylo ale gdy odjechal ktoś we mnie z M4 nawalał... Potem ktos pzryjechal na molo z kolem i we mnie z Shotgana i dedłem...
Zbanowany
Z tym MOLO to cie NG nie zabiło jak już to PD pozatym łamiesz zakaz admina bo admin kazał nie przebierać sie za słuzby porzadkowe i przez was mamy szargana reputacje ponieważ ktoś (( YKZ PRZEBRANE ZA NG )) porwał kogoś tam i niby miałem dostać blocka bez akcji RP lol ?