Lider
Ja niemam zamiaru ich sadzic wiec pozostawie to komu innemu
Oskarzony : Cale NG i PD
Oskarzajacy : Hisato Yatoki
Powod : Zrobilem z Yakuza okolo 100 napadow i kasy niedostalismy ani razu nigdy oni zawsze wpadaja w 10 w kamizelkach i do nas odrazu strzelaja
Screen : Niepotrzebny kazdy to potwierdzi (LCN YKZ)
Co proponujesz : Wydalenie ich z NG i w ogole usunac to NG w piz** bo wystarczy PD
Generał NG
To nie NG jest od dawania kasy tylko prezydent. My powinniśmy byc wzywani w ostateczności. A PD w czasie napadów idą pierwsi, giną i dopiero potem wzywają nas. Albo niech nas wołają w kokretnym celu albo wcale. I tyle mojej opinii. A co do usunięcia NG to może usuniemy YKZ co? Albo LCN jak już tak chcecie usuwać. Od razu cały serwer usuńmy.
Zakończyłem gre ;P Wróce !!
Hhahah napady na 24/7 i DMV, amatorzy... A pod drugie nie za dużo napadów? skąd weźmiemy kase.. pomyśl.. A że mamy zgranie to po co kase dawać? nie lepiej zrobić jakąś akcje?
Ostatnio edytowany przez Yio Ymoshan (2009-08-08 12:29:24)
Lider
mnie tez te NG denerwuje... oni są od pilnowania granicy i wzywani w ostatecznosci.. a nie ng jezdzi po glen park.. ja chodze z bassebalem.. a on do mnie NG na glebe !.. no pozdro .. jak im sie nudzi niech se ida do PD.. nawet na /duty nie był..
Generał NG
Charlote_Serrano napisał:
mnie tez te NG denerwuje... oni są od pilnowania granicy i wzywani w ostatecznosci.. a nie ng jezdzi po glen park.. ja chodze z bassebalem.. a on do mnie NG na glebe !.. no pozdro .. jak im sie nudzi niech se ida do PD.. nawet na /duty nie był..
Który to? Zostanie mu wymierzona odpowiednia kara.
Ostatnio edytowany przez Michael_Taylor (2009-08-08 13:43:30)
Lider
shii.. zobacze czy gra jak gra to odezwe sie na whisper.
Generał NG
I co już wiesz który to? Ja jestem zdania, że pół NG jest do czystki ale kto to ma zrobić jak LD tak rzadko jest, cytuję "bo są wakacje".
Ostatnio edytowany przez Michael_Taylor (2009-08-08 19:43:07)
Zakończyłem gre ;P Wróce !!
W ogóle czym się przejmujecie? napady na 24/7 i DMV przecierz tylko amatorzy robią..
Lider
taa ty bys odrazu prezydenta porwał.. taki pr0 el0 jesteś..
Użytkownik
Koniec Okupow nie bedzie puki prezio albo admin zaczna oddawac za nie kase ...