Więc tak... Chciałem się pożegnać z członkami HA bo już nie będe grał w sampa... To jest moje postanowienie. za dużo czasu spędzałem nad tą grą i nie miałem czasu wogóle do mojej dziewczyny jak i do innych ludzi mi bliskich... Pozdrawiam oczywiście JADE!!! . I Toma oraz reszte graczy ;P. Fajnie się z tobą Tom grało i z Jade.
el Crack Total
ooo.. narqa. Wróć jeszcze nas kiedyś odwiedzić przynajmniej na forum xD
narq
Użytkownik
A szkoda... widzisz ja mam dziewczynę jakoś poświęcam jej czas można ograniczać SA-MP
Moje postacie
Thomas Hemingway zmienił obywatelstwo oraz tożsamość na Quarto Rodriguez lecz zaginą bez słowa ciało odnaleziono dwa tygodnie później w rzece.
Tom O'Connor Bogaty Amerykanin ma za sobą wiele przekrętów prawdopodobnie jest płatnym mordercą.Tak to ja jestem Levan taki Levuś ^^
Generał NG
Ja potrafię podzielić czas między SA-MP-a, dziewczynę i treningi. Ale to nie temat do przechwałek. Trzymaj się Lee
Użytkownik
heh,no szkoda Lee.Miło się z tobą grało.CyA
Użytkownik
trzymaj sie Lee ja nie byłem z HA ale grałem z tobom jak byłeś w PD mam nadzieje że mnie pamiętasz mam nadzieje że nas jeszcze odwiedzisz trzymaj sie Lee <ganja>
Użytkownik
papki czyli LD HA freee?
Użytkownik
Liderem Ha jestem ja od hm sporego czasu i myślę że dobrze sobie radze
Moje postacie
Thomas Hemingway zmienił obywatelstwo oraz tożsamość na Quarto Rodriguez lecz zaginą bez słowa ciało odnaleziono dwa tygodnie później w rzece.
Tom O'Connor Bogaty Amerykanin ma za sobą wiele przekrętów prawdopodobnie jest płatnym mordercą.Tak to ja jestem Levan taki Levuś ^^