Lider
Nick skarżącego:Ricardo Bell
Nick oskarżonego:Tomy Radrigo
Powód:Wielkie DM.... Strzelal we mnie przed komisariatem z kazdej broni jakiej sie chyba tylko dalo a do tego NJ przed dmv.
Jeśli są, proszę zamieścić jeszcze do skargi dowód w postaci screenu, filmiku itp.http://img189.imageshack.us/img189/8213/beztytuulud.png
Jaką karę proponujesz?: Dwa Warny albo jail na 1 godzine i Warn
Ostatnio edytowany przez Ricardo_Bell (2009-07-13 18:01:11)
Administrator
Skarga nie jest napisana według wzrou. Popraw swoją skargę korzystając z tego wzoru: http://www.polski-rp.pun.pl/viewtopic.php?id=15
Użytkownik
Ale jak ktoś wyrzuci kogoś z wozu a do niego nie wsiądzie to chyba nie NJ
Lider
to napewno NJ bo wywala z samochodu...
Administrator
Widziałeś kiedyś treningi rekrutów PD w Ameryce? Oni właśnie cwiczą takie akcję. Nawet na filmach sensacyjnych często zdarza się tak że policja np. podczas udanym pościgu podbiega do wozu przestępcy, wywala go z samochodu po czym skuwa itp. Wozu nie ukradła, a to by było właśnie w grze nazywane NJ. A więc:
Ninja Jacking jest to KRADZIEŻ pojazdu w którym znajdował się kierowca, wystarczy zrozumieć pojęcie a sie przekona co to jest naprawdę NJ
W przypadku Ricardo, formuła brzmiała by tak:
Ninja Jacking to wyrzucenie z pojazdu kierowcy... słyszeliście kiedyś o takim czymś? Bo ja nie
Junior Admin
no ja tez nie xd wg skarga jest niewazna,a Tomy nie dostaje zadnej kary, tak ja bym zrobił nie wiem jak David zarządzi
Administrator
Ninja Jackingu nie było, a za to na to DM nie ma dowodu, ale dlatego że nikt nie piszę skargi po to aby sobie jaja porobić, myślę że gracz zasługuje na karę w postaci Admin Jailu na 10 minut bo oskarżony raczej nie raczy sie bronić, gdyż na forum nawet zarejestrowany nie jest
PS: Paul, jeszcze raz powiesz że "David tu rządzi" osobiście Cię zbanuje na serwerze ;P
Edit:
A nie czasem "Tony Rodrigo"?
Lider
ej ale czy on byl z policji???!!! on z mafii wiec... to NJ jest i wyrzucil z auta bez komendy /ja no to warn za to...
Junior Admin
Ale david z nas 3 adminów 2 i 1 lvl ma największą władzę oprócz hatirasa i milosza ;D a ja ci david daje komplement ze masz największą władzę ;p to źle ? xD
Użytkownik
Ricardo, ile razy, do cholery, mamy powtarzać, że NJ następuje, gdy ktoś UKRADNIE auto, w którym siedzi kierowca, a nie gdy kierowcę z niego wyrzuci?!
Administrator
Tak Richard, spokojnie
OK Paul, uznaje to za komplement ;P
A temat zamykam bo nic już raczej do skargi się nie wniesie